Нов Lidl в София отваря врати днес

Нов Lidl в София отваря врати днес
Веригата планира да отвори поне още 5 обекта до края на годината.

 

14 март 2022 г., София. Днес Лидл България отвори нов магазин в столичния квартал Дружба. Обектът се намира на бул. „Искърско шосе“ 9Б и е 34-ият в град София. Магазинът е разположен в непосредствена близост до метростанция и жп гара Искърско шосе, срещу парк Дружба.

Най-новият Lidl магазин разполага с модерна и просторна търговска зала от близо 1500 кв. м, както и с обширен паркинг със 119 паркоместа, които осигуряват на клиентите повече удобство при пазаруването на любимите им продукти за трапезата, дома и семейството.

С откриването на новия магазин компанията допринася и за облагородяване на околната инфраструктура и района чрез изграждане на улица с дължина 70 м, реконструкция на кръстовището на бул. „Искърско шосе“ и бул. „Кръстьо Пастухов“, както и на 7 допълнителни паркоместа в близост. Веригата планира и изграждането на детска площадка с площ 260 кв. м и подмяна на настилката между бл. 513, бл. 514 и бл. 515 в квартала.

В деня на откриването Лидл България ще зарадва посетителите на новия магазин с редица изненади и изгодни предложения, а следващите две седмици – с атрактивни отстъпки на избрани продукти. Всеки клиент, който пазарува в новия магазин в квартал Дружба за минимум 25 лв. в периода 14.03.-20.03.2022 г., ще получи талон за еднократна отстъпка от 50% за избрани колбаси Dulano и млечни продукти Milbona. А пазарувалите през седмицата 21-23.03.2022 г. на стойност минимум 25 лв. ще получат талони за еднократна отстъпка в размер на 50% за избрани пици. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin.

С новия магазин обектите на Лидл България в страната са вече 111, като до края на годината компанията планира да открие още поне 5 нови магазина. Чрез новите удобни локации веригата цели да бъде още по-близо до своите клиенти, като им осигури допълнителни възможности за достъп до разнообразни продукти от предварително подбран асортимент и с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена.

 

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи