Лъчезар Иванов се забъркал в скандала с митничаря от емоционалност

Лъчезар Иванов се забъркал в скандала с митничаря от емоционалност
Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, който освободи ръководните постове в парламента, заяви пред Дарик радио, че единствената му вина е прекалената му емоционалност. Иванов подаде оставка след скандал заради опит да спре телевизионен репортаж за охолния живот на негов приятел митничар. Депутатът каза, че отношенията му с премиера Бойко Борисов са „прекрасни" и ще продължи да му бъде лекар. Иванов допълни, че не се чувства като аутсайдер в парламентарната група на ГЕРБ. Ето какво още коментира Лъчезар Иванов:
<p>&bdquo;Мога да кажа с ръка на сърцето - създател съм на сдружението и на партията ГЕРБ. Тук всички тези колеги, както се казва, обикалях по страната, така че никога не мога да се почувствам в тази роля. Има моменти, в които трябва да се отдръпнеш, да се концентрираш, да събереш сили. Мисля, че всяко зло, както е казал народът, е за добро. Това ще ми даде възможност аз да обмисля нещата още по-добре, да се концентрирам. Няма драма. Човек трябва да посреща нещата с достойнство и когато е сбъркал, трябва да направи крачка назад".</p> <p>На въпроса къде е сбъркал, Иванов отговори: &bdquo;Моята емоционалност, защото аз мога да кажа, че никога няма да предам приятел или да предам хора, на които аз вярвам и познавам. България е правова държава. Нещата ще станат ясни. Нека отмине малко време. Изприказваха се много приказки, но така е&ldquo;.</p>

Коментари

  • vg

    14 Юли 2010 19:03ч.

    Лайното Лъчезар Иванов няма никакво намерение да изтърве благините получавани от ГЕРБ и лично от Борисов .Засега просто ще си затрае докато отмине малко време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Хаус

    14 Юли 2010 20:54ч.

    ...Супер! Щом този казва,че продължава да му е личен лекар,значи пациента няма да живее дълго,което е добре за държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лиско

    15 Юли 2010 15:12ч.

    Лъчезар Иванов твърди, че е генеколог. Бойко Борисов не е жена, доколкото ми е известно. Явно Бойко Борисов има нужда от аборти на лъжите си. Изглежда, че Лъчезар Иванов е много емоционален. Твърди се, че е пребивал често дъщеря си от емоционалност. Забогатял е от емоционалност. Срам и позор е Лъчезар Иванов да е депутат. Типично изпрашнение от емоционалността на преходния период. Мирише и то ужасно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи